Wat wij doen

1) Strategie & Positionering

Naast belangrijke zorg voor de lopende zaken moet er in elke organisatie voldoende aandacht zijn voor de strategie: wat is onze stip op de horizon, hoe gaan we daar komen, wat zijn onze eerste stappen? Wij kunnen helpen om deze vragen te beantwoorden. Een snel, pragmatisch en zorgvuldig proces leidt tot een gedegen (herijking) van de strategie.

2) Concept & Alliantie

U heeft een idee om bijvoorbeeld meer publiek te trekken of juist een wens maar nog geen idee hoe….We gaan met elkaar in gesprek om de vraag, nut en noodzaak echt scherp te krijgen. Vervolgens maken we samen met u (en wanneer nodig) relevante partners een concept en alliantie om dat concept te realiseren.

Kiss The Princess stelt de juist vragen, brengt interessante nieuwe contacten op het juiste niveau aan tafel én brengt creativiteit en enthousiasme mee. Behalve goed ook leuk om mee te werken!

3) Partnershipstrategie

Voor zowel corporates als voor non profit organisaties stellen we partnershipstrategieën op. Hoe kan ik door middel van partnerships mijn missie beter kan verwezenlijken, is altijd het uitgangspunt van zo’n partnershipstrategie. We volgen de acht stappen van het Kiss The Princess Partnership Framework en gaan praktisch en snel, maar niet als een kip zonder kop, aan de slag.

4) Second opinion

We geven feedback op marketing -en bedrijfsplannen. Snel en pragmatisch. Hard op de inhoud, maar niet alleen ‘bij de knie afzagen’. We zorgen ook voor concrete tegenvoorstellen en wijzigingen in tekst en structuur van het plan. Mocht je nou denken: ik vind het ook best iemand met een kritisch opbouwende blik te laten kijken naar mijn plannen: bel of stuur even een berichtje, dan vertellen we je meer.

5) Inspiratiereizen 

We gaan graag op pad. Lopend, fietsend (dichtbij of ver weg) delen we onze beelden en gaan we op zoek naar best en worst practices. Onderweg vormen zich vaak ideeën die je niet achter het bureau verzint. Zo gingen we met het Kinderboekenmuseum naar Junibacken in Stockholm, met het Belasting & Douane Museum naar Citéco Parijs en met het Nationaal Park Hollandse Duinen maakten we een fietstocht door Den Haag en omstreken.