Wat wij doen

Strategie & Positionering

Naast belangrijke zorg voor de lopende zaken moet er in elke organisatie voldoende aandacht zijn voor de strategie: wat is onze stip op de horizon, hoe gaan we daar komen, wat zijn onze eerste stappen? Wij kunnen helpen om deze vragen te beantwoorden. Een snel, pragmatisch en zorgvuldig proces leidt tot een gedegen (herijking) van de strategie.

Concept & Alliantie

U heeft een idee om bijvoorbeeld meer publiek te trekken of juist een wens maar nog geen idee hoe….We gaan met elkaar in gesprek om de vraag, nut en noodzaak echt scherp te krijgen. Vervolgens maken we samen met u én relevante partners een concept en alliantie om dat concept te realiseren.

Before I came here I was confused about this subject. Having listened to your advice I am still confused. But on a much higher level.

Partnershipstrategie

Voor zowel corporates als voor non profit organisaties stellen we partnershipstrategieën op. Hoe kan ik door middel van partnerships mijn missie beter kan verwezenlijken, is altijd het uitgangspunt van zo’n partnershipstrategie. We volgen de acht stappen van het Kiss The Princess Partnership Framework en gaan praktisch en snel, maar niet als een kip zonder kop, aan de slag.

Second opinion

We geven feedback op marketing -en bedrijfsplannen. Snel en pragmatisch. Hard op de inhoud, maar niet alleen ‘bij de knie afzagen’. We zorgen ook voor concrete tegenvoorstellen en wijzigingen in tekst en structuur van het plan. Mocht je nou denken: ik vind het ook best prettig om twee kritische vrienden los te laten op mijn plannen: bel! Of stuur even een berichtje, dan vertellen we je meer.

Stuur een mail naar info@kisstheprincess.nl