Over ons

Kiss The Princess neemt het voortouw en ontwikkelt - in opdracht en op eigen initiatief - volgens de ‘zou-het-niet-mooi-zijn-als…’ methode het eindplaatje waar naar wordt toegewerkt en creëert om daar te komen een heldere alliantie waar iedereen doelgericht en met de belangen op tafel in participeert.

Wij geloven in het belang van een breed draagvlak en werken dus nooit allen vóór maar ook mét onze opdrachtgevers en hun teams. En wij geloven samenwerking en partnerships die je vanaf een vroeg stadium in de planvorming een plaats moet geven.

United, there’s little we cannot do.
Divided, there’s little we can do.
Together, let us wake ​beauty.

Wij verbinden nonprofit (cultuur, natuur, sport), bedrijfsleven en overheid. Wij zijn strategen, adviseurs en conceptontwikkelaars. Een frisse blik van buitenaf en een buitenboordmotor om een beweging te veroorzaken.

Elke opdracht is maatwerk, maar wij werken met enkele beproefde processen voor visie-, strategie en conceptvorming waarbij wij interne en externe stakeholders een centrale rol geven.

Het door ons ontwikkelde business-nonprofit partnership framework geeft concrete handvatten voor ontwerp en executie van samenwerkingen.

Stuur een mail naar info@kisstheprincess.nl


Matthijs de Groot

Creative Director

Matthijs de Groot heeft 15 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van renderende concepten en het vermarkten ervan. Zijn grote kracht is om ideeën rond mensen te verbinden en andersom. Hij maakt allianties van partijen en brengt ideeën naar de volgende fase. Hij bewandelt – naast de hoofdweg – met veel plezier ogenschijnlijk nutteloze, maar vaak oh zo belangrijke zijwegen. Juist die onverwachte inzichten brengen frisse input en een nieuw geluid.

Zijn houvast in een traject: de achterliggende visie en missie van de organisatie. Op lichtvoetige manier houdt hij een spiegel voor en toetst constant de ontwikkelde concepten en bijbehorende marketing en communicatie aan de visie en missie van de organisatie.

Stuur een mail naar matthijs@kisstheprincess.nl

Maarten Fluit

Strategy Director

Maarten Fluit heeft ruime managementervaring in culturele en commerciële organisaties en is altijd op zoek naar toegevoegde waarde in het combineren van deze werelden. Zijn carrière bracht hem van de koffie schenken op werkvloer tot strategieën ontwikkelen in de boardroom. Nog steeds voelt hij zich op beide plekken als een vis in het water. Dit zorgt ervoor dat hij op elk niveau aan waardevolle relaties bouwt.

Maarten brengt structuur en combineert pragmatiek, ervaring en theorie en houdt van verandering en dynamiek. Om een oplossing te vinden, moet je wel eerst het probleem helder en eerlijk in beeld hebben. Dat is soms even ingewikkeld, maar het is noodzakelijk om ruimte te maken voor vooruitgang.

Stuur een mail naar maarten@kisstheprincess.nl