Over ons

Kiss The Princess neemt het voortouw en ontwikkelt - in opdracht en op eigen initiatief - volgens de ‘zou-het-niet-mooi-zijn-als- methode' het eindplaatje waar naar toe wordt gewerkt en creëert (wanneer nodig) een alliantie van partners waar iedereen doelgericht en met de belangen op tafel in participeert. Daarbij is een uitgangspunt dat wij samenwerking en partnerships in een vroeg stadium in de planvorming een plaats geven.

United, there’s little we cannot do.
Divided, there’s little we can do.
Together, let us wake ​beauty.

Bij het ontwikkelen van een concept verbinden we de belangen van nonprofits (voornamelijk cultuur en natuur), bedrijfsleven en overheid. Wij brengen een frisse blik van buitenaf en zijn een buitenboordmotor om een beweging te veroorzaken.

Wij werken met enkele beproefde processen voor visie-, strategie en conceptvorming waarbij wij interne en externe stakeholders een centrale rol geven.

Met betrekking tot het smeden van allianties geeft het door ons ontwikkelde business-nonprofit partnership framework concrete handvatten voor ontwerp en executie van samenwerkingen.

Meer weten? Bel met 06 - 160 94 021 of stuur een mail naar info@kisstheprincess.nl


Matthijs de Groot

Creative Director

Matthijs de Groot heeft 15 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van renderende concepten en het vermarkten ervan. Zijn grote kracht is om ideeën rond mensen te verbinden en andersom. Hij maakt allianties van partijen en brengt ideeën naar de volgende fase. Hij bewandelt – naast de hoofdweg – met veel plezier ogenschijnlijk nutteloze, maar vaak oh zo belangrijke zijwegen. Juist die onverwachte inzichten brengen frisse input en een nieuw geluid.

Zijn houvast in een traject: de achterliggende visie en missie van de organisatie. Op lichtvoetige manier houdt hij een spiegel voor en toetst constant de ontwikkelde concepten en bijbehorende marketing en communicatie aan de visie en missie van de organisatie.

Stuur een mail naar matthijs@kisstheprincess.nl