Projecten

Cultuur aan Zee

Hoe laat je als Haagse musea gezamenlijk zien hoe diep, gevarieerd en verrassend cultuur en de zee in Den Haag met elkaar verweven zijn?

lees verder →

Positionering SoZa

Hoe maak je een aantrekkelijk maar ook kloppend verhaal voor een plek waar statushouders en startups komen wonen en werken? De basis van het antwoord ligt in het gebruik van het DNA van Den Haag en het voormalige ministerie van Sociale Zaken.

lees verder →

Marketingboost

Hoe breng je bij diverse winkelgebieden hun marketingactiviteiten naar een hoger niveau? De truc bleek keer op keer, terug naar de basis: wat is het onderscheidend vermorgen (de USP's) van de straat!

lees verder →

ON socks

Hoe maak je sokken dragen verrassend, leuk en afwisselend? ON socks is het resultaat van die gedachtenexercitie. Kiss The Princess ontwikkelden samen met Reinier Hamel en Lodewijk van der Meer dit sokkenmerk (www.on-socks.com).

lees verder →

Building a Better World

Wat is er nog meer te doen en te zien voor het publiek op het gebied van Vrede & Recht?” Een terechte vraag. Want alhoewel onze stad prachtige evenementen, tentoonstellingen, activiteiten en musea op dit gebied herbergt, is het aanbod blijkbaar niet voldoende zichtbaar en/of op de juiste wijze ontsloten voor het grote publiek. Kiss The Princess ging hiermee aan de slag

lees verder →

Humanity House 2.0

Hoe maak je een plek voor het grote publiek over vrede en recht? Een plek waar je kunt ervaren waarom en hoe wordt gebouwd aan een betere wereld.

lees verder →

Humanity House 2.0

Voor het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk realiseerde Kiss The Princess in 2013 het basisconcept ten behoeve van de viering 200 jaar Grondwet en 200 jaar Prinsjesdag.

lees verder →

Culturele Business Case

Hoe stimuleer je cultureel ondernemerschap in crisistijd?

lees verder →

Social Club Den Haag

Hoe bouw je een community voor sociaal ondernemerschap in de regio Den Haag?

lees verder →

Social Club Den Haag

Verbindt 'Natuur & Cultuur' en 'Binnen & Buiten', waarbij de tentoonstelling 'Holland op z'n Mooist' onder de aandacht wordt gebracht bij het brede publiek en anderzijds de urgentie van behoud en beheer van natuur wordt onderstreept.

lees verder →

Op de Hoogte in Den Haag

Hoe zorg je voor minder studie-uitval na het eerste jaar? Door betere studievoorlichting te realiseren! Op de bovenste verdieping van het ministerie van OCW, werden praktijk en theorie met elkaar verbonden op een leuke manier.

lees verder →

Opening Lange Voorhout - La Vie en Rosé

Waarom wierp toenmalig Prinses Maxima een gouden jeu-des-boules-bal op het Lange Voorhout?

lees verder →